miercuri, 28 ianuarie 2009

Cronica micului ecran


Am aflat de la tv in aceasta seara ca Al-Hilal inseamna "Semiluna". N-am verificat prin mai multe surse, dar promit sa revin. Am mai aflat ca se sinucid oamenii din motive de criza, ca visul american exista doar in filmele americane, ca prietenia poate fi periculoasa (asta se poate afla si prin experienta proprie), ca Geoana cunoaste cuvintele real si sincer (mai greu e cu semnificatia lor), si ca 4,3,2 a mai castigat un premiu. Sa presupunem ca nu ar fi existat micul ecran si ne-am fi limitat la cunoasterea unei limbi foarte straine din carti + vizite in locuri indepartate, a visului american prin aceeasi metoda, a prieteniei cu iz de "danger" prin testare si degustare, si a politicienilor prin contact direct (doar se plimba mult prin tara inainte de alegeri).4,3,2 poate fi apreciat si fara a-l viziona prin ochiul juriului expert. Ramane problema sinuciderii, despre care cu greu se mai poate povesti "apres". Macar pentru asta si merita efortul zaparii. Pentru ca in rest apasatul pe butonul telecomenzii necesita mai multa energie decat sinapsa.

11 comentarii:

  1. Poti sa-mi iei tot ce-am mai scump pe lume... dar sa-l lasi pe domnul Geoana, te rooog! Nu-i asa ca e irezistibil cind grrraseiaza? Sint fan... al tau, nu al lui, of course. De acord cu ce spui - asa mi-a spus sa-ti transmit ultima mea sinapsa activa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate Al-Nasr...dar promit sa ma informez.

    RăspundețiȘtergere
  3. si uite asa devine alexandra fanalura2 2

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot una. Am aflat ca Al e articol, un fel de "le", "el", "the"..etc

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa-l intreb pe Lluis. El stie araba..eu...doar fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Credeam ca ma intrebi cum se spune fan...Fana ta, intotdeauna, mai ales de cand cu noua culoare de par. Mai greu sa devin fana lu Ra2, doar daca se apuca Bati de antrenorat si il descopera. Se descopera unul pe altul.

    RăspundețiȘtergere