marți, 27 ianuarie 2009

Criza de idei si reflectiile ei


Ok, se inchid fabrici si uzine. Adica se disponibilizeaza, adica nu se mai produce, pentru ca nu se mai consuma. Si nu se mai consuma ca poate mai apoi se inchide fabrica si uzina. Ce ne facem? Pe sistemul vine, vine gaura neagra si ne inghite, dar oups, n-a mers experimentul si s-a amanat sfarsitul lumii, eu zic sa ducem experimentul pana la capat. Poate intra totusi criza in faliment, se sparge cercul vicios, se imprastie viciile si se transforma in virtute. Daca nu, mai exista si varianta aplicarii de la peau du chagrin si implinirii viselor si visurilor pana cand se termina. Pielea sau timpul. Sau criza, pentru cei optimisti.

5 comentarii:

  1. Zic, un pic de piele tabacita nu strica la nimeni. se mai invata omu' cu necazu. asadar, prudentza la cheltuieli (pentru cunoscatori, vb. ta!!) si risipa de idei... ca in vremuri austere devine omu' mai intelept..

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ideile trebuie sa se materializeze si ele in ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. mai bine , da!! ca stii tu e o vorba care zice ca mai bine e sa-ti para rau de ce ai facut decat de ce nu ai facut. a nu se crede ca incurajez la ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu poti sa incurajezi...eu sa disimulez..ca nu inteleg...knd de fapt...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbesc din experientza: criza face obrazul mai subtzire, nu-l ingroasa... Am remarcat insa ca nu e valabil pentru categoria" de formatie oameni, de profesie porci". Pentru astia, important e sa nu le iei noroiul si stiuletzii de porumb - ei atunci intra in criza... si nenorocirea e ca, atunci, grohaie mai tare, pina te asurzesc! Nu deznadajduiti, exista speranta - mai devreme sau mai tirziu, se maninca intre ei...

    RăspundețiȘtergere