joi, 12 februarie 2009

Sa vina Martie!


Viene Marzo y todo pasa. Pasa Febrero, pasa el invierno, pasamos en la primavera. Revenind la limba romana, nu din necesitate, ci din comoditate, poate ca in Martie nu vom mai vorbi de crime, de arme disparute sau infipte in oameni care chiar meritau sa traiasca (pentru ca din astilalti avem destui). Poate ca in Martie, impreuna cu Babele mai mult sau mai putin insorite, vin si altfel de idei din care sa derive si altfel de actiuni. Poate ca in Martie nu se va mai dribla adevarul si nu se vor mai faulta jucatorii corecti. Si mai ales, poate ca in Martie gropile se vor descoperi si nu vom mai cadea in ele...

4 comentarii:

  1. Incepusem sa ma ingrijorez, cherie! Nu tu postari, nu tu comentarii...hmmm, zic: ce-o fi patit? Dar acum inteleg ca erai ocupata s-o astepti pe Madam Martie. Trimite-o, te rog, si pe la mine, ca o sa ajung sa am balti pe creier, daca mai ploua mult. Sau oi avea deja?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am altceva pe creier...si nu ma gasesc in postura Albei-ca-Zapada. Oricum sper sa se duca repede zapada metaforica si sa vina verdeata ultra-tonica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te implor, fa ceva cu ora de pe blogul tau, ca ma bulversezi de fiecare data! Auzi, 13.07, 13.57... Umbla repede la setari, ca altfel ne invatam cu fusu' de America si nu e bine, ca aicea e doar Romanica (apropo de asta, vezi ca ti-am raspuns, la mine - citeste, ca sa-ti cunosti tara). pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda... traim o luna a crimelor. Abia a fost inmormantat Marian Cozma, armata romana a gasit usurata 7 vinovati pentru furtul de la Ciorogarla, politia mai gasit un moldovean pe care sa dea vina pentru atacul de la Brasov... si acum avem un jaf armat la Cluj. Inca o saptamana de foc pentru analistii de toate soiurile. De ce sa vina martie? avem inca destule subiecte de scandal...dup-aia apar ghioceii, fluturasii, pasarelele si scade rating-ul. si cum sa scada domne rating-ul pe timp de criza?

    RăspundețiȘtergere