vineri, 20 februarie 2009

Dupa 20 de ani...


In niciun caz nu vreau sa-l citez pe Dumas, cand pe noptiera ma asteapta o carte de-a lui Beigbeder. Nu au nimic in comun. Problema e ca ea ma asteapta, in timp ce eu "stau pe net". Am facut un scurt sondaj printre colegii de serviciu cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani iar concluzia a fost urmatoarea: prima miscare in momentul in care intra pe usa este sa aprinda calculatorul. Abia mai apoi isi dau jos paltonul imbibat cu fulgi de zapada. De cativa ani buni messengerul este o modalitate de comunicare folosita chiar mai des decat telefonul. Mai nou, blogul este gazda unor conversatii care s-ar fi putut purta si live. Barfa la o cafea a fost inlocuita de chat-ul zilnic, baietii(si aici nu e vorba de discriminare-o spune o fosta jucatoare de Fifa) prefera sa se joace in retea ultimul game cu impuscaturi si "strategii", decat sa iasa la o bere. Fetele dau copy-paste conversatiilor de pe mess mai ...promitatoare si le trimit prietenelor, in speranta unor lamuriri suplimentare. Baieti si fete prefera sa socializeze pe net, sa analizeze poze pe hi5 in loc sa analizeze "la fata locului". Ore si ore de privit in monitor, de tastat, de "linkuit", de "chatuit", de "messuit". Imi cer scuze pentru licentele lipsa. Unde ne vom gasi peste 20 de ani? Fie laptopurile cat acul de gamalie vor fi aruncate la cosul de gunoi (putin probabil), fie vom fi niste mici robotei. Pentru mancare, apasati tasta 1. Pentru apa, apasati CTRL w. Pentru sex, CTRL+SHIFT a, pentru zambete fortate, CTRL ALT DELETE.

7 comentarii:

  1. CTRL+SHIFT :)))))))))) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma simt vinovata ca un catzel care a fugit cu cirnatzul. Am chiar si privirea trista, de Basset batrin - aici ma disociez insa de micul latrator - mie mi se trage de la cit monitor au infulecat bietii mei ochi. Daca as avea coada, ar fi fatalmente pleostita de la atita stat pe scaun. Purici nu am :), pentru ca inca mai fac zilnic curat prin casa - prost obicei, la care trebuie sa renunt, ca-mi rapeste timpi pretiosi de stat pe blog:)))
    Ai, maaa, AlejaS, aveam si eu "satisfaction" ca un Rolling Stones ca am trafic beton pe blog si uite ce-mi facusi - ma pusesi face to face cu conditia de robotel. Auzi, da' sper ca inventeaza astia si piese de schimb pentru roboti, nuuuu?:)))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Le inventam noi, daca nu le inventeaza ei. Ca de la atata search, poate gasim si ceva util!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti completez sondajul. primul lucru pe care il fac dimineata este este sa deschid calculatorul. Insa la mine este mai mult o problema de a ocupa prea mult timp liber (daaaa, stiu, as putea continua una dintre cele 3 carti pe care le-am inceput). Si eu am fost un fan Fifa, Heores III si a altor manifestari de genul asta, insa m-am cam lasat...Nu cred ca suntem in pericol sa ne robotizam. In continuare barurile sunt pline, in continuare parcurile sunt pline...doar ca unii dintre noi, obositi de munca de peste zi, prefera sa leneveasca in fata calculatorului cu o bere (cafea, etc) si o shawarma si sa mai chatuiasca cu vreun prieten. Dar, mi-ai dat o idee buna: ce-ar fi a facem un blog live. Eu va propun locatia: Raymond`s, langa Cismigiu. A, si maine, impreuna cu niste prieteneni vom aveam un blog fotbalistic intr-un bar pe Lipscani. Amatori?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma reped la monitor de parca,vorba ta,mi-ar da el apa,mancare si sex...
    Cred k fac asta din lipsa de ocupatie;cand jobul anterior insemna sa stau 16ore/zi,4zile/saptamana numai si numai in fata lui.....acasa doar imi citeam mailurile,atat!Probabil de atunci am devenit dependenta......

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine ca va dau idei de schimbare. Eu, din pacate, voi inchide acest calculator peste o ora, pentru a-l deschide pe cel de la munca peste 2 ore, caruia o sa-i mai dau shut down pe la 10-11 seara...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru cunoscatori: Unde dai si unde crapa!

    RăspundețiȘtergere