marți, 3 martie 2009

Spion de mare clasa


Aveam interlopi, cutitari, talhari de drumul mare, spargatori de banci sau macar de bancomate, acum avem si spioni. Si nu oricum, ci de inalta tinuta, evident nu morala. Avem spion, a se citi cu "S" cu sedila. Care spion fura date de maxima importanta pentru securitatea nationala si le vinde la dusmani. Adica avem si dusmani. Deci contam. Mi-am schimbat parerea despre Romanica. Interesam deci existam. Mai mult decat atat. Avem spion prins. Adica 'serviciile' au fost prompte, au reactionat si actionat si l-au dat in gat pe spion. Media n-a pierdut ocazia unui filmulet a la Hollywood sau Bollywood, iar Floricel si mutra sa au devenit vedete inter-nationale. Securitatea nationala e salvata, poporul e la adapost, la ce sa mai emigram? Oare nu inventau expertii nostri teleportarea si asta o vindea pe bani de tigari?

6 comentarii:

  1. avand in vedere ca l-au prins tind sa cred ca ala vindea cartofi

    RăspundețiȘtergere
  2. Da'i vindea cu stil. Si erau castraveti, ca-i vindea in coproductie cu un bulgar...

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce să fie doar englezii importanţi? Şi România are secrete dragă lume. Eu bănuiesc că le-a vândut reţeta secretă după care se prepară zacusca. Ah, să-l ardem pe rug.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar k pe bani de nimik si-a tradat asta tara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă cineva în ţara asta inventează teleportarea, tu eşti spionul. Pentru tine s-ar fura informaţiile, sau PT-ul. (Procesul Tehnologic n.r.)Prietenii ştiu de ce.

    RăspundețiȘtergere