joi, 5 martie 2009

De la rusi vine gazul..sau nu


Breaking news asezonat cu news alert si cu ultima ora: Putin iar s-a suparat. Ucraina are datorii, Europa sa plateasca. Sau, pur si simplu, pentru ca se poate. Macar a venit Martie si e ceva mai cald. Sau poate nu era Baba lui Putin azi si s-a gandit ca sambata, de Baba lui sa primeasca niste bani de la ucrainieni. S-ar mai gasi si alte variante. Cert e ca tuna si fulgera intr-o zi de primavara dinspre Moscow. Telenovela "Uite gazul, nu e gazul" reloaded? Poate ca nu. Inca. Oricum privirea premierului rus nu vesteste tocmai primavara. Aliteratie intentionata.

5 comentarii:

  1. Şi-o fi amintit Putin că prea uşor a cedat data trecută.

    RăspundețiȘtergere
  2. in campionatul mondial de fotbal au ramas in finala echia Romaniei si cea a Rusiei (?! e un banc, am voie sa fabulez). Meciul s-a incheiat cu victoria clara a romanilor, dupa care, la bucuresti, soseste telegrama oficiala de felicitare a rusilor " ati invins.stop.sunteti mai buni.stop.gaze.stop.petrol.stop "

    lasand gluma la o parte, nu le trebuie rusilor mult sa tina europa sub calcai. accidente la conductele care trasnporta gaz prin ucraina s-au mai vazut si din cauze politice mai mici, gen 'marea neagra e doar un lac rusesc' - t. besescu, la moscova...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun bancul. Cred ca de altfel atat suntem in ochii de nu vestesc primavara ai lui Putin.un banc

    RăspundețiȘtergere