sâmbătă, 21 martie 2009

Si fair si play


Incredibil dar adevarat. Rapidul traieste! Si nu vorbesc de trenul condus de viitorii disponibilizati ai CFR, ci de Rapiduletul din Giulesti, care, cu securea deasupra capului, marcheaza! Si nu, o data, ci de 4 ori. Isi permite chiar luxul de a fi fair-play. Costin Lazar primeste un penalty, pe care il refuza, pentru ca nu a fost. Nu a fost fault, nu a acceptat cadoul arbitrului neatent. Ca in povestile cu zane, fapta buna este rasplatita si echipa sa catiga la scor. Cum ar fi sa refuze EBA sa mai apara la televizor, Prostanacu sa nu mai vrea functii, Florin Radu sa-si aminteasca limba romana, nea Gigi sa nu mai fie interesat de adulatiile zabrautenilor, Poponet sa mearga cu Dacia si manelistii sa cante rock? Utopii!

10 comentarii:

  1. E un început totuşi. Poate alţii vor lua exemplu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma multumesc cu răspunsul de după meci. La 0-0 ai fi făcut la fel? Nu ştiu ce să zic, dar cred că nu. Lăsam aşa....
    Ti pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. dj are dreptate. si-au permis 'luxul' de a fi corecti pentru ca erau NET in avantaj, lucru ce nu mai putea fi schimbat oricum. A fost momentul sa iasa in fata si in alt fel, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. manelistii sa cante rock? sper sa nu se intample asta niciodata. nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi child in time cu vocea lui adi minune sau ich will cu cea a lui vali vijelie. insa apreciez si gestul lui Costin Lazar, chiar si in conditiile acelui scor si ma bucur pentru Rapid.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gesturile, atitudinile sunt in general interpretabile, in functie de partea baricadei in care te gasesti...

    RăspundețiȘtergere
  6. da, cu mandrie maxima afirm ca sunt de acea parte a baricadei pe care se gasesc leii din Banie. si, chit ca prietena noastra comuna adoratoare a lui Radoi va avea ceva de comentat, in acest moment Craiova si Rapid merita toate aprecierile.

    RăspundețiȘtergere
  7. sincer, in acest moment Craiova, chapeau!!!mai ales dupa declaratia cel putin ilara a lui Costea care "zise" ca acum nu le mai sta nimeni in cale :)). De Rapid nu comentez, cu o floare(de locu' 11) nu se face primavara SUB podul Grant (cum ar spune Meme Stoica. In fine, gestul lui Lazar e ok la noi. Brava lui!
    Mai bine scriai de bine de Gaz Metan Medias care i-au pus bete in roate lui Dan . Apropo, sincere regrete pt echipa din Urziceni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat spuneai de locul 11, te referai la viitoarea pozitie a fostei echipe a lu' Mirel?

    RăspundețiȘtergere
  9. ar fi mult prea bine :).
    ca rapidist, nici ca puteam sa fiu mai mandru :)

    RăspundețiȘtergere