duminică, 1 martie 2009

E balci de balci




Vreti la iarmaroc? Ia neamule balci cat roata cea mare in care te dai de esti curajos. Elena Basescu vrea in Parlamentul European
sa le arate si "ieuropenilor" ce inseamna o fata cu multe succesuri din frageda-i tinerete. Ca nu ii mai este suficient podiumul, simte nevoia si de un covor rosu, macar din cand in cand. Elena cealalta, ministru de inalta clasa, gusta din mielu' la protap protapit cu ocazia comemorarii lui Marin Sorescu de un alt offf poet, Mircea Dinescu. Intre timp chinezii il intreaba pe ministrul de Externe de ce a fost impuscat Ceausescu. Pai nu e clar??? De aia, pentru ca tinerele sperante sa-si manifeste talentul, valoarea, capacitatea, potenta si valenta.

8 comentarii:

  1. Intr-o perioada eram (noi, romanii) foarte nemultumiti de faptul ca televiziunile straine prezentau cazuri de copii cu handicap din Romania. Si ni se dusese buhul ca suntem o tara de handicapati. Mai apoi, in Europa cea frumoasa, aparuse un 'zvon' cum ca romanii 'este' hoti. Si, deci, fura. Acuma vom fi si analfabeti, agramati sau cum ne-or mai zice. Si au dreptate. De ce? Poi asta avem, cu asta defilam, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici handicapati, nici hoti...doar cu oaresce tendinte de manelizare. In rest stam bineee

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=AS-faahxHS0&feature=PlayList&p=DDD864657FD5E45E&playnext=1&index=17

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai pooooot! :(((( Daca tanti preoteasa-asta de Bamboo ajunge parlamentar european, cred ca ar trebui sa-i multumim si ei, dar si lu' taticu', pentru ca uite ce frumos a promovat-o el pe fetitza lui. Nu stau toti smirna de-aia? Nu le-a adus el pe toate despletitele si pe toti lingaii in fruntea Romaniei? Tot clanul lui, pina la ultimu'om?
    BAAAAAAAI! Nici Ceausescu n-a facut cu aldeo fi-su ce face Basescu cu esuatele-astea ale lui! Poporu' asta n-are nici o sansa, clar. Scapam de dracu' si-l luam pe tac'su! Asta e toata istoria noastra - lac, putz si multe gropi, sa dam in ele pina ne rupem capu'!
    O s-ajung sa regret comunismu', mult nu mai am - nu credeam in veci ca o sa apuc ziua in care sa zic chestia asta! Doaaamne, ai mila de tara nimanui!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu pot fi sigur 100% dar am impresia ca tu ai o mica nemultumire!?
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) Ai dreptate!!! Tara arde-n foc si baba se piaptana... Asa e traditia la oi (pardon la noi)!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu niste ani in urma, circula o vorba"copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri; trist , dar adevarat...
    O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere