sâmbătă, 18 iulie 2009

Daca...


Si Espana fuera un donut, Cuenca tendria playa...Lo dijeron unos jovenes en las playas de Alicante...

Daca Spania ar fi o gogoasa, Cuenca (un oras din interior) ar avea plaja...Au spus-o niste tineri pe plaja din Alicante. Sau Alacant, pentru catalano-hablantes.

Bucurestiul nu are plaja, iar Romania nu este o gogoasa. Sau da? Una greu de inghitit, totusi. Tara gogosilor ar putea fi considerata. A gogosilor, a traficului infernal, a baietilor cu tricouri argintii, mulate pe un abdomen nu tocmai mulat...Tara cu multe partide, sub forma de gogoasa cu zahar pudra, mult si doar pe deasupra. Cu masini de ultima fita pe soselele de ultima speta. Cu sate europene, fara apa si canalizare, si cu locuitori in ele...Critica, dar revin mereu. Probabil e de vina spiritul mioritic.

3 comentarii:

  1. Eu cred ca totusi Spania e o gogosica pufoasa, pufoasa, dulce-dulce la interior , cu o bruma de zahar pudra pe deasupra, atat cat sa nu fie fitzoasa. Romanizarea excesiva din ultimul timp i-ar putea aduce cam mult zahar candel insa . Cu toate astea ii raman plajele, salbaticia eleganta de la Cala Montjoi,sangria , paella, Juanes,Raul - Raul Madrid...Real Madrid, Madrid....
    Despre Romania, intr un numar viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sa ramanem la Raul zic. Traiasca Vechea Garda!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca e de vina spiritul mioritic... mai degraba concediul... Poza e minunata!

    RăspundețiȘtergere