joi, 7 mai 2009

Catalans rules


Au si catalanii, putini cati au fost ieri in teren, niste reguli. Si anume ca in fotbalul mare nu se joaca doar in defensiva unui olandez, ci si cu pasiunea unui spaniol. Guardiola a stiut ce vrea si a zambit pana la final. Si mai ales la final. Eto'o a declarat dupa meci ca antrenorul i-a invatat sa spere pana la final. Si ca asta le-a spus si la vestiare, in pauza. In pauza, dupa 45 de minute in care se lovisera la propriu si la figurat de antifotbalul lui Chelsea. S-ar putea spune ca au avut noroc mai intai unii(la golul lui Essien), apoi altii (cand i-a terminat Iniesta pe toti fanii englezi). La un meci Arsenal-Fiorentina, Batistuta le facea semn fanilor englezi sa taca, dupa un super gol din lovitura libera. Dar Batistuta nu avea echipa lui Iniesta si pierdea. Barca nu a pierdut, a castigat dintr-un egal mai mult decat daca ar fi batut la scor de umilinta(pentru ceilalti, evident). I-a umilit cu armele lor. Adica, ati sperat ca dati un gol si va aparati 180 de minute+nspe mii de prelungiri? Ei bine nu!Putem si noi. Si inca in 10...eliminarea lui Abidal fiind nemeritata. Degeaba urla Ballack intr-o disperare demna de inteles, la acte penaltyuri ceruse Drogba, cine sa ii mai creada...Degeaba ramane cu gura cascata Terry, degeaba se duce Cech in careu in ultimele secunde. Degeaba spun comentatorii ca Manchester a mai castigat niste fani in finala de la Roma, pe cei ai Barcelonei. Fanii Barcelonei au pe cine sustine, nu e nevoie sa imprumute echipe pentru un meci, ii au pe ai lor. Care nu s-au dezis. Ben fet Barca!

11 comentarii:

  1. vad ca ti-ai uitat de hentul in careu pt care la luat ballak de gat pe arbitru??????????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am uitat.Nu a fost. A fost la Pique, ceva mai devreme, dar si Barca juca in 10, remember?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai zisei ca Abidal a fost eliminat airea, dar tu nu zisesi nimic de un penalty incorect neacordat.doar ca urla ballack...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu tineam cu nimeni di alea doua - de aia sunt obiectiva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai daca urla?!Acesta este un fapt vizibil. Lovitura de pedeapsa nu fu, deci nu e nimic de comentat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Obiectivitatea si fotbalul nu merg impreuna. Prefer sa ma doara inima...macar asa simt ceva!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai probabil tu esti fan. mie doar imi place fotbalul. BUN! Iar cuvantul BUN stii cu cine face analogie la mine!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu cineva care o sa piarda finala?

    RăspundețiȘtergere
  9. Barca a reusit sa prinda finala doar printr-un mare noroc, pt ca daca stam sa analizam ambele jocuri Hiddink a reusit sa-i oblige pe catalani sa scoata mingiile in margine de unde venea centrari greu de utilizat de varfurile "spaniole".
    Barca nu cred ca a reusit sa trimeata 5 pase prin mijlocul aparari lui Chelsea in ambele jocuri si nu a aratat nicicum a fi o echipa de extraterestri. eu zic ca Drogba si-a batut joc de toata echipa sa prin ocaziile pe care le-a avut singur cu portarul, evident in ambele meciuri. Barca merge mai departe deoarece chiar daca a atacat steril aproape doua meciuri, a continuat sa o faca pana la ultimul fluier al arbitrului.Chelsea putea aseara daca aveau putin tupeu si daca nu isi bateau joc de ocazii, sa le umple poarta de goluri lui Barca. e bine ca macar in finala cred ca vom avea un joc mai deschis si mai plin de ocazii si eventual de goluri. eu zic ca Manchester isi va apara trofeul anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si-l va apara... poate il pierde, totusi...

    RăspundețiȘtergere