vineri, 1 mai 2009

Avem selectioner. Pe cand echipa?


Razvan Lucescu este noul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei. Deci avem selectioner. Ce sa selectioneze el este insa mai greu de spus. Ce sa antreneze el, inca si mai greu. In timp ce unii posibili "selectionati" se antreneaza pentru Cupa Campionilor si pierd in Cupa Romaniei la scor de neprezentare, altii se zbat pe la mijloc de clasament. Ramane speranta in stranieri. Ocupati insa pe la echipele de club, nu prea au chef de un zbor pentru un trial sau un amical cu reprezentativa Andorrei de exemplu. Eventual sa le trimita scheme prin sms, inainte de a le trasa cu creta pe tabla, face to face. Desi, poate ca unii ar prefera altfel de praf, nu neaparat cel de creta. Grea misiune, dificil moment! Dar, cum ar spune ei, viata merge inainte...Sper, pentru Razvan Lucescu sa fie un pas inainte si nu un munte al lui Sisif!

8 comentarii:

  1. Razvan fue entrenador del Rapid y es muy bueno y inteligente...solo que no hay equipo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si veo que aqui se comenta en espanol, voy corriendo. A mi me encanta Răzvan Lucescu, fue mi primera opcion. Espero que tenga suerte y que construye SU equipo, no el de otros.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic ca o echipa s-ar mai aduna de ici de colo dar razvan nu e nicicum un selectioner pentru echipa Romaniei. avand in vedere ca o sa-l sune iar pe parintele sau mai inchis la culoare,e clar ca nu o sa iasa nimic bine din numirea lui in aceasta functie. o sa ne calificam iar la un turneu european ca ar fi chiar hilar sa nu prindem nici 2012 dar in rest nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai si cine ar fi acel selectioner, Sandu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, Irene habeis visto que hizo Real?Necesitarian ellos mismos un entrenador y un equipo...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dan petrescu e oricand peste razvan. Boloni si andone ar fi fost dupa parerea mea inaintea lui razvan. ar fi fost de incercat si un antrenor strain, dar cine sa stea sa caute unul cu talent si daruire si sa mai vina si pe bani putini pt un selectioner.

    RăspundețiȘtergere