joi, 2 aprilie 2009

Am ucis si matematica!


Mi-a placut asa de mult aceasta formula, incat am decis sa o plagiez. E clar. Lectiile de matematica nu mai sunt necesare, nu ar strica insa niste lectii de fotbal. Si avem si de unde. Ne-au invatat pe rand lituanienii, sarbii si austriecii. Ne-au invatat ce inseamna pasa, posesia, sutul si golul. Ne-au invatat ce se intampla atunci cand doi jucatori se dau cap in cap si ecoul loveste o tara intreaga. Si ne-ar mai fi invatat ei si alte lucruri, noroc ca a fluierat arbitrul si ne-am putut retrage la vestiare. As fi vrut sa pot scrie cu demnitate, la vestiare, dar nu pot. As fi vrut sa pot scrie cu speranta, la vestiare, dar nu pot. Poate in schimb Piturca sa spuna ca a fost doar un meci, pe care l-am pierdut. Normal, pentru ca el ESTE Victor Piturca, dupa cum a tinut sa-i informeze pe ziaristii prezenti la meci si conferinta care i-a urmat. Si nu l-a intrebat nimeni, el la ce echipa joaca? Mare pacat! Pentru ca in echipa REPREZENTATIVA a unei tari, clar nu! Nu de alta, dar daca ne reprezinta Balanel in loc de Max Nicu, ne meritam lectia! Nota 2, si de data asta!

7 comentarii:

  1. sunt mai mult impotriva jucatorilor decat impotriva lui piturca. nu exista jucatori in tara asta. aveti porpuneri? nu exista sa aiba cu cine sa joace...asta e crucea fotbalului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lazar, Sapunaru in teren, mai naturalizam niste nemti...

    RăspundețiȘtergere
  3. korect ...mai baga insa, nu sunt de ajuns...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai cum ma, sa spuna Piturca apoi ca ii fur munca? Si oricum nu e nevoie de 11 jucatori, n-ai vazut ca sunt prea multi si se dau cap in cap?

    RăspundețiȘtergere
  5. Rapidisto!!! HAHAHAHA!! Ce, ma, nu mai avem sanse? Un copill mi-a trimis azi lista posibilitatilor pe care le mai are nationala. sanse sunt daca: Franta se retrage, ca a castigat destule titluri, Serbia poate intra intr-un conflict razboinico-politico-etnic-regional, Lituania va fi ocupata de Rusia, Insulele Feroe s-ar putea scufunda. Deci...ne calificam!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Fereste!Daca ne calificam si ajungem in grupe sa jucam impotriva echipei statului San Marino, care tocmai a pierdut cu 10-0. Iti dai seama ca isi iau si aia revansa? Mai bine stam acasa...

    RăspundețiȘtergere